Personlig värme. Kraft från Bergslagen.

Elavtalet Linde Smart innebär att våra experter följer elmarknaden timme för timme, dag för dag, och slår till när elpriset är som bäst. Vi prissäkrar successivt mindre andelar av elbehovet, för att minimera riskerna och samtidigt maximera möjligheterna att hitta bra köptillfällen. Det kallas för aktiv förvaltning. Resultatet blir ett slags trögrörligt elpris där du tar del av nedgångarna i elpriset samtidigt som pristopparna kapas. Sett över flera års tid är förvaltat elpris det bästa på marknaden och är hittills lägre än ett rörligt elpris.

En annan fördel med det förvaltade elpriset är att du får veta hur ditt elpris förväntas se ut de kommande 12 månaderna. Du hittar din aktuella prognos på Mina Sidor på vår hemsida. Avtalet rullar på tillsvidare med tre månaders uppsägningstid.

Dessa priser gäller endast för kunder i elområde 1, 2 och 3. För priser i elområde 4 kontakta vår kundtjänst. Läs mer om elområden här.

Linde Smart samt jämförpriser i mars 2019 (öre/kWh)
Elpris MomsSumma2000 kWh 5000 kWh 20000 kWh

54,84

13,71

68,55

91,05

77,55

70,80


Fast avgift är 30 kr/mån (37,50 kr/mån inkl moms). I jämförpriserna är den medräknad. Elcertifikatpriset ingår i elpriset. Dina lokala elnätavgifter tillkommer.

För elleveranser från Linde energi gäller Svensk Energis allmänna avtalsvillkor och Linde energis elhandelsvillkor. Läs mer

Elavtal företagskunder. Läs mer

Avsändare: Linde Energi Försäljning AB