Linde smart

Elavtalet Linde smart innebär att våra experter följer elmarknaden timme för timme, dag för dag, och slår till när elpriset är som bäst. Självklart kommer elen från förnybara källor.

Vi prissäkrar successivt mindre andelar av elbehovet, för att minimera riskerna och samtidigt maximera möjligheterna att hitta bra köptillfällen. Det kallas för aktiv förvaltning. Resultatet blir ett slags trögrörligt elpris där du tar del av nedgångarna i elpriset samtidigt som pristopparna kapas. Sett över flera års tid är förvaltat elpris det bästa på marknaden och oftast lägre än ett rörligt elpris.

En annan fördel med det förvaltade elpriset är att du får veta hur ditt elpris förväntas se ut de kommande 12 månaderna. Du hittar din aktuella prognos på Mina Sidor. Avtalet rullar på tills vidare och uppsägningstiden är innevarande månad plus en kalendermånad.

Dessa priser gäller endast för kunder i elområde 1, 2 och 3. För priser i elområde 4 kontakta vår kundservice.

Aktuella priser

Linde smart samt jämförpriser i maj 2021 (öre/kWh) - Priserna gäller för elområde 1, 2 och 3.

Elpris

Moms

Summa

2000 kWh

5000 kWh

20000 kWh

39,55

9,89

49,44

71,94

58,44

51,69


Fast avgift är 30 kr/mån (37,50 kr/mån inkl. moms). I jämförpriserna är den medräknad. Dina lokala elnätavgifter tillkommer.

För elleveranser från Linde energi gäller Svensk Energis allmänna avtalsvillkor och Linde energis elhandelsvillkor. Läs mer om avtalsvillkoren

Prishistorik

Avsändare: Linde Energi Försäljning AB