Ladda längs vägen

Det enklaste sättet att hitta laddstationerna i vårt publika laddnätverk är genom att ladda ner Bee's app - Bee Charging.

Då har du alltid närmaste laddplats tillgänglig i mobilen. På appens översiktskarta är laddplatserna markerade med symboler som visar om det är en destinationsladdare eller en snabbladdstation. Här ser du även om laddstationen är ledig, vilka kontakter den har och hur du enklast hittar dit.

Ladda ner Bee-appen gratis i App Store eller Google Play.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Funktioner och service

Mer om laddplatsen

När du har klickat på en laddplats kan du se vilka laddkontakter och/eller uttag som finns och hur du enklast hittar dit.

Är laddplatsen ledig eller upptagen?

När du klickar på en laddplats på appens översiktskarta ser du om den är ledig eller upptagen. Om en laddare mot förmodan är ur funktion finns denna information också tillgänglig i appen. Därmed slipper du stå i kö och kan undvika tekniska problem på en laddstation.

Välj laddnings- och uttagstyp

Med en filterfunktion kan du välja att bara se laddplatser med det ladduttag eller den laddkontakt som passar din bil. De andra laddplatserna visas inte och därmed blir översikten mer överskådlig.

Fler funktioner

Appen uppdateras löpande. De senaste funktionerna inkluderar bland annat en refresh-knapp för liveuppdatering av laddplatsernas status samt möjlighet att se alla laddplatser som lista.