Våra laddboxar

Mer laddboxar
 

Alfen Single Pro-line

Alfen S-line 11 kW

Alfen Single Pro-line är en perfekt laddbox att använda hemma då den är utrustad med många smarta funktioner, exempelvis lastbalansering och RFID. Efter att du köpt laddboxen finns möjligheten kvar att uppgradera om du upplever att du saknar någon funktion.

 

Från: 11 250 kr

 

Denna laddbox är smidig, vilket gör den perfekt för att montera i hemmet. Du kan välja mellan en vit eller en antracitgrå laddbox och om du vill ha fast kabel eller uttag. Den har Kapslingsklass IP55, vilket gör att laddboxen kan monteras såväl inomhus i garage/carport, som utomhus direkt på husfasaden.

 

Från: 9 420 kr

 

Viktigt!

Vid köp av Alfen-laddbox med lastbalansering behövs en elmätare med P1-port med RJ12-uttag-port.

Kontakta oss på Linde energi för frågor och mer information.

Garo-laddboxar med lastbalansering

Garo GLB+ 3,7 - 22 kW med uttag, med standardinstallation och lastbalansering

Garo GLB+ 3,7 - 11 kW med 4,5 meter fast kabel, standardinstallation och lastbalansering

Laddbox från Garo utvecklad för säker och effektiv fordonsladdning. Laddaren är försedd med DC-övervakning, enligt krav i Elinstallationsreglerna. Laddaren kommer med dynamisk lastbalansering mot huvudsäkring.

 

Från: 12 495 kr

 

Laddbox från Garo utvecklad för säker och effektiv fordonsladdning. Laddaren är försedd med DC-övervakning, enligt krav i Elinstallationsreglerna. Laddaren kommer med dynamisk lastbalansering mot huvudsäkring.

 

Från: 12 995 kr

 

Mer laddbox CTEK
 

CTEK CC2 Dual 11 kW


CTEK är ett svenskt företag som strävar efter att utveckla och tillhandahålla säker elbilsladdning. Du kan välja mellan en laddbox med två kablar eller med två mode 3-uttag som passar bilar som laddar med både Typ 1 och Typ 2-kontakt. Tänk på att du som väljer mode 3-uttag på laddboxen behöver en separat kabel, så kallad mode 3-kabel.

Kapslingsklass IP54 gör att laddboxen kan monteras såväl inomhus i garage/carport, som utomhus direkt på husfasaden.

 

Från: 16 830 kr

 

Standardinstallation

Standardinstallation ingår i köpet av din laddbox och utförs i samarbete med vår partner Mer. Med denna får du professionell rådgivning och installation av laddboxen hemma för att laddningen ska fungera optimalt och säkert. Laddboxen monteras och installeras av Mer´s certifierade elinstallatör.

Du får även tillgång till support via Mer´s kundservice på telefon 077 - 44 33 900.

Anpassad installation

Eventuella anpassningar utöver standardinstallationen, faktureras enligt gällande prislista. Tillkommande kostnader debiteras av Mer, vilket innebär att du skatteavdrag för grön teknik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. även på dessa kostnader.

Frågor eller funderingar?

Kontakta Kundservice
Telefon: 0581-887 01
E-post: kundservice@lindeenergi.se