Saknar du din faktura?

Just nu får vi många samtal och frågor från kunder som saknar sin pappersfaktura. Vi undersöker vad som har hänt och orsaken till detta. Samtidigt vill vi ta chansen att ge ett par värdefulla tips inför framtiden.

placeholder

På grund av ett okänt fel hos vår distributör av fakturor saknar många av våra kunder sin pappersfaktura. Du som har valt autogiro, e-faktura eller faktura via e-post påverkas inte av problemet.

Logga in på Mina sidor

Mina sidor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du se din faktura med belopp och OCR-nummer. Uppgifterna kan du använda för att lägga in din faktura för betalning, enligt samma princip som med pappersfaktura.

Digital faktura förenklar vardagen

Gör som tusentals andra – bli digital via lindeenergi.se/blidigital eller kontakta
Kundservice på 0581-887 01.

När du väljer att få din faktura digitalt gör du inte bara en hållbar insats för klimatet – du förenklar faktiskt din egen vardag.

Välj att få din faktura via e-post eller e-faktura, eller välj autogiro som betalsätt. Då är du säker på att fakturan alltid kommer fram, även under semestern. Dessutom får du en bekräftelse när fakturan är betald och du får svar direkt om något oväntat händer med din betalning.