Nyckelfärdig lösning

Hos oss får du en skräddarsydd helhetslösning där allt från planering till färdig installation av solcellerna ingår.

Intresseanmälan solceller

Vi prioriterar intresseanmälningar från Linde energis kunder och dig som bor inom vårt verksamhetsområde, med fokus på Lindesbergs kommun, Nora kommun och Ljusnarsbergs kommun med omnejd.

Övriga intresseanmälningar hanteras vid möjlighet.

Är du intresserad av en egen solcellsanläggning? Fyll i formuläret nedan. Du får då ett mail med länk till offertunderlag och mer information om hur vi tillsammans går vidare.Gata, gatunummer, stad

Skatteavdrag för grön teknik

Om du ska installera en solcellsanläggning på ditt tak kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Skattereduktion ges med 20 procent av kostnaden för både arbete och material, högst 50 000 kronor per person och år.

Vad ingår i Linde energis solcellslösningar?

Vi erbjuder en nyckelfärdig helhetslösning från "första spadtaget" till driftsättning och samarbetar med erfarna, behöriga och etablerade partners i solcellsbranschen.

Förtydligande skatteavdrag, ROT och RUT

”Skattereduktion för grön teknik och för rut- och rot är två olika reduktioner vilket innebär att den för grön teknik inte påverkar utrymmet för rut- och rotarbeten. Reduktionen för de båda avdragen kan aldrig bli större än vad privatpersonen ska betala i slutlig skatt. Vid årsskiftet kommer e-tjänsten Räkna ut din skatt att uppdateras för att ta hänsyn till den nya skattereduktionen”

”Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gör, till exempel skattereduktion för grön teknik. Du kan göra en preliminär uträkning av möjliga avdrag i Räkna ut din skatt.”

(källa: Skatteverket)

Frågor eller funderingar?

Kontakta Kundservice
Telefon: 0581-887 01
E-post: kundservice@lindeenergi.se