Våra elavtal

Välj det elavtal som passar dina behov och förutsättningar.
All vår el kommer från 100 % fossilfria energikällor.

Linde smart är ett aktivt förvaltat elavtal. Ett trögrörligt elpris där du långsiktigt tar del av både nedgångarna i elpriset samt kapade pristoppar.

Med Linde rörligt följer ditt elpris svängningar på elmarknaden. Det finns möjlighet att priset går ner, men även risk för pristoppar.

Har du koll på din elförbrukning och vill kunna påverka din elkostnad i större utsträckning? Då kan vårt timprisavtal Linde timme vara helt rätt val för dig.

Anvisat avtal

Ett anvisat avtal är ett tillfälligt elavtal som du får som nyinflyttad, om du inte aktivt har tecknat något elavtal. Alla kunder med anvisat avtal blir erbjudna att teckna något av våra andra elavtal. 

Läs mer om Anvisat avtal

100% fossilfri energi

All el vi säljer är ursprungsmärkt och kommer från 100% fossilfria energikällor.

Ursprungsmärkning el Linde energi 2020


Hur väljer jag elavtal?

Vi har samlat ett gäng värdefulla tips och saker att tänka på när du ska välja elavtal.

De får flest klagomål

Energimarknadsbyråns hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du se en lista över de elhandelsbolag som fått flest klagomål i relation till antal kunder de senaste 12 månaderna.

För att elhandelsbolaget ska finnas med i statistiken krävs även att antalet klagomål har överstigit en fastställd miniminivå.

Klagomålen kan gälla allt från felaktig fakturering till vilseledande marknadsföring eller höga brytavgifter när kunden byter elleverantör.

Oseriösa aktörer

Svensk Handels varningslista varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Flera elbolag finns med på varningslistan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Frågor eller funderingar?

Kontakta Kundservice
Telefon: 0581-887 01
E-post: kundservice@lindeenergi.se

Avsändare: Linde energi Försäljning AB