Drifttekniker Elnät

Två drifttekniker lyfter ut verktyg ur en Linde energi-bil framför en transformatorstation

Brinner du för teknik och möjligheten att bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? Vill du vara länken mellan Linde Energis många kunder och den egna organisationen? Då hoppas vi att du söker rollen som Drifttekniker Elnät.

Som Drifttekniker Elnät välkomnas du till Affärsområde El och strax över 20 stycken härliga kollegor. Inom affärsområdet ryms enheterna Anläggning, Beredning/Dokumentation, Mätning och Elproduktion. Efter en organisationsförändring i närtid sätter man nu strukturen framåt där din roll kommer innebära både hantering av ärenden utifrån systemet För-/Färdiganmälan, men också driftuppdrag kopplat till Linde Energis elnät. Detta innebär en bredd i uppdraget, som vi tror att du som uppskattar en kombination mellan administrativt och praktiskt arbete kommer att trivas bra med.

Du kommer att ha en viktig roll för Linde Energis kundkontakter och agera länk mellan dessa och företaget. Att organisera flödet för att säkerställa framåtdrift i de ärenden du hanterar. Vare sig det innebär att samla in information från installatörer eller att bemöta kunder som ringer med frågor. Rollen innebär också att kunna skifta fokus när efterfrågan förändras, och agera viktigt stöd och på sikt tillsammas med Driftansvarig Elnät ta ansvar för både dagligt och långsiktigt drift- och underhållsarbete av elnätet. Du kommer ha en stor möjlighet att påverka upplägget för ditt arbete och förväntas kunna prioritera din tid mellan uppdrag och ärenden. Vi hoppas du ska trivas med den frihet som detta innebär!

För Linde Energi är medarbetarskap ett viktigt begrepp som definierar det interna förhållningssättet till varandra som kollegor. Här välkomnas du till en tillitsbaserad arbetsplats, med närhet till beslut och möjlighet att arbeta under eget ansvar. Med avstamp i ledorden närvaro, trovärdighet och vilja arbetar Linde Energi tillsammans - månar om och lär av varandra - för att vara det självklara valet för energilösningar i Bergslagen. Som Drifttekniker blir du en del av en bransch i tillväxt och ett företag med stort utvecklings- och förbättringsfokus.

Tillsammans med övriga kollegor utgår du ifrån kontoret i Lindesberg.

Du är varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se senast 2024-02-28. Urval kommer ske löpande, och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef El Peter Ström, peter.strom@lindeenergi.se, 0581-887 40.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Andrea Lindh andrea.lindh@randstad.se 076-643 37 86 eller Ann-Catrine Nilsson Gärd ann-catrine.nilsson.gard@randstad.se, 073-343 43 41.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vänligen observera att vi enbart ber om CV i våra rekryteringsprocesser. Önskar du trots det få med en personlig hälsning i din ansökan rekommenderar vi dig att lägga till en extra sida med denna text i ditt CV.